vervolg-omgeving

Heeft u vragen over het nieuwe vergunningvrij bouwen? Wij zijn geheel op de hoogte en helpen u graag!

Werkwijze Jonkers Advies

Jonkers Advies houdt van een persoonlijke benadering. Bij Jonkers Advies bent u geen nummertje. Voor haar actieve cliënten is Jonkers Advies bovendien ook buiten kantooruren bereikbaar. Jonkers Advies kent haar cliënten en ook heeft zij vele contacten in gemeenteland. Door de jarenlange ervaring van Rien bij de gemeente, kent Jonkers Advies het reilen en zeilen binnen de gemeente en kan zij daarop inspelen. Dat begint met het bepalen van de strategie en de tactiek. Jonkers Advies kent bij vele gemeenten ‘the right man for the job’ en zo kunnen communicatielijnen zo kort mogelijk blijven.

Door deze ideale combinatie ontstaat een klimaat waarin de mogelijkheden voor de cliënt tot het uiterste kunnen worden benut.

Overweegt u om cliënt te worden bij Jonkers Advies? Wij geven er de voorkeur aan om de situatie waarover de kwestie gaat te komen bekijken. We zien de situatie graag met eigen ogen. Dit komt naar onze opvatting de oplossing ten goede. Wij komen daarvoor ook graag in de avonduren bij u langs en bovendien is het eerste, oriënterende gesprek gratis en vrijblijvend!

Wilt u iets met ons bespreken? Wij nemen graag contact met u op.