vervolg-omgeving

vervolg-omgeving

Heeft u vragen over het nieuwe vergunningvrij bouwen? Wij zijn geheel op de hoogte en helpen u graag!

Onze missie:

Jonkers Advies staat haar cliënten bij door middel van een persoonlijke benadering. Wij kennen onze cliënten. Wij trekken niet aan een dood paard; wij geven een eerlijke inschatting van de kansen op basis van onze deskundigheid. U krijgt bij ons service en u betaalt daarvoor niets extra. Wij communiceren helder en voor onze cliënten staan wij ook buiten kantooruren klaar. Flexibiliteit staat hoog in ons vaandel.

 

Mandy JonkersMandy

Roepnaam: Mandy
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Telefoon: 06 49 09 24 69
Motto: Ik zie geen problemen, ik zie uitdagingen.

Ik heb rechten gestudeerd aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys te Tilburg. Daar ben ik in juni 2014 afgestudeerd in het bestuursrecht. Sinds 2012 werk ik met veel plezier bij Jonkers Advies. Ik ben in februari 2018 begonnen aan de masterstudie Nederlands Recht op Maastricht University. Ik verwacht die in 2020 af te ronden. Ik ben daarnaast MfN registermediator.

 

RienRien Jonkers

Roepnaam: Rien
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06 22 99 74 22

Motto: Kunnen wij het maken? Nou en of !!!

Door de jarenlange ervaring bij gemeenten op het vakgebied omgevingsrecht weet ik hoe overheden werken en denken. Die ervaring, gecombineerd met actuele vakinhoudelijke kennis en de nodige creativiteit, zet ik in om de juiste strategie te bepalen voor het oplossen van een probleem en om daarmee voor klanten een optimaal resultaat te bereiken.

Naast advieswerkzaamheden ben ik ook actief als docent op het gebied van omgevingsrecht en bestuursrecht voor verschillende organisaties. De combinatie van die twee taakvelden zorgt er ook voor dat de voeling met de overheidswereld behouden blijft en het netwerk verder wordt ontwikkeld.

Wilt u iets met ons bespreken? Wij nemen graag contact met u op.